GINSENG

erekcijaSadržaj: 100 mg
Ginseng i njegov ključni sastojak ginsenoid, već je tisućljećima važan dio kineske tradicionalne medicine. Izvorni Ginseng, koji raste u hladnim predjelima istočne Azije, koristi se za poboljšanje seksualne potencije te kao afrodizijak. Danas se Ginseng koristi prije svega za poboljšanje mentalne funkcije, jačanje organizma i poboljšanje seksualne funkcije kod muškaraca.


WOLFBERRY FRUIT

impotencaSadržaj: 100 mg
Lat. Lycium barbarum, biljka poznata i pod nazivom Goji bobice sadrži 6 osnovnih vitamina, 8 polisaharida, 6 monosaharida, brojne minerale i 18 aminokiselina. Polisaharidi u Goji bobicama imaju važnu antioksidativnu funkciju. Jačaju imunološki sustav i otpornost organizma, štite jetru i pozitivno utječu na seksualnu funkciju muškarca.

MACA

motnja erekcijeSadržaj: 100 mg
Maca je izuzetno otporna i jaka biljka koja raste 4000 m iznad mora, u negostoljubivom okolišu. Poznata je još i kao «ginseng s Anda». Biljka maca tradicionalno se koristi u Južnoj Americi kao izvor snage, a cijenjena je podjednako među muškarcima i ženama. Njen korijen je stoljećima za domoroce izvor snage i plodnosti. Maca na muškarce djeluje tako da ima: afrodizijački učinak, pojačava libido, daje energiju, snagu i izdržljivost, poboljšava protok krvi u penisu te tako utječe na erekciju, smanjuje depresiju, značajno podiže razinu DHEA, smanjuje posljedice stresa, povećava volumen sperme, broj, formaciju u pokretljivosti spermatozoida, uravnotežuje hormone, ublažava probleme s potencijom, poboljšava plodnost.L-ARGININE

spolna močSadržaj: 60 mg
L-arginine je iznimno korisna aminokiselina. L-arginine stimulira izlučivanje dušikovog oksida, spoja koji opušta mišićno tkivo penisa. On povećava protok krvi u penis i pomaže pri dosezanju erekcije. L-arginin-u se općenito pripisuje niz pozitivnih učinaka na organizam, od poboljšanja plodnosti pa sve do liječenja demencije.

RHODIOLA

erektilnaSadržaj: 50 mg
Rhodiola - je biljka poznata još i kao Golden Root. Raste u najhladnijim predjelima našeg planeta (Arktik i Sibir). Rhodiola se godinama upotrebljava u tradicionalnoj medicini Rusije i Skandinavije. Još su Vikinzi koristili Rhodiolu da bi povećali fizičku izdržljivost i održali psihičku snagu. Skandinavci ju koriste kako bi se riješili depresije i nervoze cijelog organizma, raznih infekcija pa čak i za plodnost. Mnoga istraživanja su dokazala da Rhodiola ima i stimulirajuće i umirujuće djelovanje na centralni živčani sustav, poboljšava fizičku izdržljivost, štiti srce i jetru, a ima i antioksidativno i antikancerogeno djelovanje. Odlična je kod velikih napora. Rhodiola ima također učinak kao i testosteron, stimulira spolnu želju i spolnu aktivnost kod muškaraca te pojačava proizvodnju sperme.

MUIRA PUAMA

impotenceSadržaj: 20 mg
Naziva se još i »Potency wood«, odnosno stablo potencije, a raste u Brazilu. Brazilski domoroci već ga tisućama godina koriste za povećanje seksualne snage, ali i kao afrodizijak. Glavne funkcije Muira puame su liječenje reumatizma i povećanje izdržljivosti prilikom većih napora i seksualnih odnosa.

ANGELICA

spolna močSadržaj: 20 mg
Lat. Angelica sinesis, kao sastojak Vivanorda ima anti-stres funkciju, poboljšava gipkost mišića i rad srca; stoga se naročito preporuča sportašima koji "gube formu”. Djelovanjem na mišiće jača krvne žile, crijeva i njihovu funkciju, dišne organe te uklanja slabost i umor. Angelica će kod svakog muškarca ukloniti osjećaj stresa, povećati izdržljivost, smiriti organizam, ali i u isto vrijeme povećava spolnu energiju te libido.

VITAMINI

impotenceSadržaj: Vitamini E, B5, B3, Biotin (vitamin H).

Vitamini u Vivanordu umanjuju stres i umor te omogućuju normalnu mentalnu funkciju. Također usporavaju starenje, spriječavaju pojavu impotencije utječu na zdravlje znojnica, krvnih stanica, živčanog tkiva te muških spolnih žljezda.